Lillbullen är nu igång igen!

Hej!
Många har hört av sig och undrat hur länge jag ska ha paus. Många har hoppats att Lillbullen ska komma igång igen! Idag fick jag ytterligare fina komplimanger som faktiskt gav mig lust att köra igång igen!

Men jag kommer inte att köra på lika hårt som förut! Leveranstiderna kanske kommer att bli lite längre och jag kommer inte att tillmötesgå alla specialbeställningar. Vissa produkter kommer att tas ur sortimentet och beställningar med material som redan finns hemma kommer att uppskattas! 😀

Det kommer att bli lite skakigt i början! Tills jag har blivit varm i kläderna igen! Jag har inte hunnit med någon inventering av vad som finns kvar hemma… men men… det mesta enligt hemsidan finns!

Tack för att ni har väntat! 😀

3 reaktion på “Lillbullen är nu igång igen!

 1. Hej!
  Tänkte beställa ett lillbullen Halsband. Precis likadant som det boxern har på en bild, 38 mm med vita elefanter och brun bakgrund och ljusblått tyg runt om. Men jag är osäker på hur jag fyller idet? Skulle vilja ha ljusgrön bakgrund i stället för ljusblått. Hur gör jag då?
  Vänligen Jenny

  • Hej!
   Tyget på just det halsbandet är tyvärr slut! Både hos mig och leverantör. :( Jag har ett rosa tyg med vita elefanter… om det är elefanter du gillar?
   Mvh
   Ida

 2. Hej och jättekul att du börjar igen…
  Har en liten vit bulleflicka som e lite” rosa ” gärna halvstryp.
  OM du har någon liten blomma liggandes som skulle funka tar vi gärna en.
  Det samma gäller tikskydd……allt av intresse på det.

  Med vänlig hälsning Madeleine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *