Lillbullen förändras!

Hej alla kunder!

Jag hade en paus från Lillbullen för ett tag sedan. När gamla kunder saknade mig och mina halsband kändes det roligt att sätta igång igen. Men glädjen i företaget försvann ganska snabbt! Det är tyvärr inte lika kul att sy halsband längre! :(

Jag kommer därför att stoppa möjligheten att lägga beställningar via webshopen. Vill du ändå göra en beställning så går det bra att göra det på glenn( at )lillbullen.se. Men var beredd på att en order kan ta längre tid än du är van vid… och jag tar mig friheten att tacka nej om det inte känns bra för mig! Så Lillbullen som företag kommer att finnas kvar ett tag till… men en väldigt nerbantat och anonym version! 😀

Tack för alla år och alla hundratal beställningar ni lagt!
Jag kommer nu att rensa mitt lager och lägga ut det lilla jag har färdigsytt till försäljning!

Tack för mig! 😀
Hoppas ni fortsätter att vårda och använda era Lillbullen-halsband!

En reaktion på “Lillbullen förändras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *